Villa VERTIGO pruža usluge smeštaja na dnevnom i mesečnom nivou za turiste , poslovne ljude i radnike. Naše profesionalno i diskretno osoblje Vam stoji na raspolaganju 24h.

 

bgd1

 

CENE

Usluga je na bazi noćenja .Cena po osobi je od 1.900,00 rsd, u cenu nije uključena boravišna taksa u iznosu od 160,00 rsd.

Primamo organizovane grupe. Na svakih 10 uplaćenih osoba, jedna je gratis.

Pružamo uslugu dnevnog odmora u periodu od 9h - 19h po ceni od 2.300,00 rsd za dve osobe.

Postoji mogućnost organizovanja prevoza gostiju do bilo koje destinacije u Srbiji.

 

LOKACIJA

Villa VERTIGO se nalazi na samoj obilaznici Beograda, od Niša ka Zagrebu, 100m pre izlaska na Ibarsku magistralu.

Udaljenost od aerodroma - 20min.

Udaljenost od centra grada - 18min.

Udaljenost od sajma - 14 min.

Iz pravca Niša, preko Bubanj potoka, na semaforu kod Resnika sa desne strane stoji reklama - (200m skretanje).

Tim putem skreće se desno na staru obilaznicu i prolazi kroz stari tunel i tačno se dolazi do Vile Vertigo.

Postoji mogućnost organizovanja prevoza gostiju do određenih lokacija u Beogradu i širom Srbije.

 

SOBE

Villa raspolaže sa 84 sobe, kapaciteta 210 ležajeva. Sobe su različitih struktura od jednokrevetnih do četvorokrevetnih. Prenoćište se plaća po osobi, bez obzira koliko je kreveta u sobi.

Sve sobe su klimatizovane, sa sopstvenim kupatilom, toplom vodom 24h i centralnim grejanjem u toku zimskih meseci. Svaka soba ima LCD TV sa kablovskom televizijom. Ceo objekat je pokriven besplatinm bežičnim internetom. Objekat je potpuno nov, upravo otvoren.

Villa raspolaze sa 84 sobe, kapaciteta 210 lezajeva, od jednokrevetnih do četvorokrevetnih.

Svaka soba ima TV sa kablovskom televizijom. Ceo objekat ima bezicni internet. Korišćenje posteljine i peškira je besplatno. Sve sobe su sa sopstvenim kupatilom, toplom vodom 24h i grejanjem.

 

bgd2

 

INFO

Recepcija radi 24h. Korišćenje posteljine i peškira je besplatno. Gostima je na raspolaganju pegla i daska za peglanje, fen, bademantil i papuče na zahtev, takođe i usluga skeniranja i fotokopiranje. Villa poseduje besplatan i prostran parking za automobile i autobuse, koji je 24h pod video nadzorom.

U lobiju Ville nalazi se kafe-bar, gde možete svakodnevno pročitati dnevne novine i časopise uz šoljicu kafe ili čaja ili uz neko piće iz našeg širokog asortimana domaćih i stranih, alkoholnih i bezalkoholnih pića. Kafe bar je otvoren 24h i postoji mogućnost room servisa.

U okviru Ville nalazi se restoran koji pruža usluge pansionske ishrane sa specijalitetima srpske kuhinje, po veoma povoljnim cenama od 2-4 evra po obroku.