Villa Vertigo, Borsko jezero

Zastarelo

 ″Villa Vertigo" se nalazi na prelepom Borskom jezeru, 250 kilometara od Beograda, 80 kilometara od Paraćina, 17 kilometara od Bora, na putu Bor-Beograd preko Crnog Vrha.

 

bor1

 

CENE

Usluga je na bazi noćenja. Cena po osobi je od 1.650,00 rsd, u cenu nije uključena boravišna taksa u iznosu od 60,00 rsd.

Doručak 500,00 rsd.

Večera 700,00 rsd.

Izražene cene ne važe uz vaučer republike Srbije.

 5 polupansiona uz vaučer Republike Srbije, dolata je 3.300,00 rsd. (u doplatu je uračunata boravišna taksa)

Pružamo uslugu dnevnog odmora u periodu od 9h - 19h po ceni od 2000,00 rsd za dve osobe.

 

LOKACIJA

Borsko jezero, kao glavna turistička destinacija Opštine Bor se nalazi u podnožju planine Crni vrh, na nadmorskoj visini od 438m. Jezero je površine 30 ha, najveća dubina iznosi 48 m, a temperatura vode u letnjim mesecima dostiže do 25°C, što je idealno za kupanje i organizaciju sportova na vodi, kao i sportskog ribolova.

Na samo 8 km od jezera nalazi se Brestovačka banja, koja spada u najstarije banje u Srbiji. Bogata je sa 12 termomineralnih lekovitih izvora.

U neposrednoj blizini su planina Stol, Zlotske pećine, Felix Romuliana, Gamzigradska banja, poznato lovište Dubašnica, turistička atrakcija “Borski kolorado” i Zoološki vrt, kao i dečije odmaralište Savača.

″VillaVertigo " je smeštena na glavnoj plaži Borskog jezera, jednog od najlepših turističkih destinacija u istočnoj Srbiji.

 

SOBE

Prenoćište raspolaže sa ukupno sedamnaest soba, od kojih je dvanaest sa pogledom na jezero. Sve sobe su sa sopstvenim kupatilom i klimatizovane . U svakoj smeštajnoj jedinici se nalazi LCD TV. Ceo objekat ima besplatni WI-FI.

Usluga je na bazi noćenja.

U sklopu ″VillaVertigo" na udaljenosti od 100 metara, nalazi se i vila, koja je takođe smeštena na jednoj od plaža Borskog jezera. Vila raspolaže sa šest apartmana sa dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, od kojih je tri u prizemlju, tri na spratu. U sklopu vile nalazi se prelepa terasa sa pogledom na jezero. Takođe se tu nalazi prostrani travnjak i siguran parking.

 

bor2

INFO

U okviru objekta ″VillaVertigo" se nalazi restoran koji pruža uslugu pansionske ishrane.